[Bioperl-l] No "new" method in Bio::Tool::Run::AnalysisFactor::Pise?

Chris Fields cjfields at uiuc.edu
Tue Oct 10 16:30:16 EDT 2006


On Oct 10, 2006, at 2:42 PM, zhihua li wrote:

> Hi netters.
>
> I've installed Bioperl 1.5.1, both core and run modules.  But when  
> I tried to use the Pise module, an error occured saying that  
> there's no "new" method in this package.
>
> My script is:
>
> use strict;
> use warnings;
> use Bio::Tools::Run::AnalysisFactory::Pise;
> my $factory = Bio::Tools::Run::AnalysisFactor::Pise->new();
> my $program=$factory->program('mfold');
> $program->seq('my_input_file');
> my $job = $program->run();
> print STDERR $job->contect('mfold.out');
>
> The error message I got is:
>
> Can't locate object method "new" via package  
> "Bio::Tools::Run::AnalysisFactor::Pise" (perhaps you forgot to load  
> "Bio::Tools::Run::AnalysisFactor::Pise"?)
>
> I checked the module file at ..../Bio/Tools/Run/AnalysisFactor/ 
> Pise.pm and it DOES contain a sub new.
>
> So what's going on? Anyone could give me a hint?
>
> Thanks a lot!

Well, according to your error output you have AnalysisFactory  
misspelled ('AnalysisFactor'), which should tell you what the problem  
is.  Look for the same thing in your script.

Chris


>
>
> _______________________________________________
> Bioperl-l mailing list
> Bioperl-l at lists.open-bio.org
> http://lists.open-bio.org/mailman/listinfo/bioperl-l

Christopher Fields
Postdoctoral Researcher
Lab of Dr. Robert Switzer
Dept of Biochemistry
University of Illinois Urbana-Champaign





More information about the Bioperl-l mailing list