[Bioperl-l] Bio_Tools_Run_RemoteBlast error: 500 Can't connect to www.ncbi.nlm.nih.gov:80

Chris Fields cjfields at uiuc.edu
Fri Jul 18 08:59:51 EDT 2008


Actually, your user agent indicated you are using 1.5.2:

>> User-Agent: bioperl-Bio_Tools_Run_RemoteBlast/1.005002102

Also, the BLAST URL is the latest one (I changed it late last year;  
bioperl-1.4 is 4 years old so and didn't have this update).

I would try Martin's suggestion of using ping and let us know what  
happens.

chris

On Jul 18, 2008, at 5:25 AM, Alicia Amadoz wrote:

> Hi again,
>
> I have been checking my script and when I have
>
> my $submit = $remote->submit_blast($query_filepath."/". 
> $query_filename);
>
> $query_filepath."/".$query_filename variables have the following  
> value:
> File: /tmp/alicia_blast_query.fastaR83qbr
>
> and $submit has -1 value.
>
> So, I think it isn't a problem of installing bioperl in my server  
> because it recognises perl and
> bioperl installations.
>
> I have read documentation at http://doc.bioperl.org/releases/bioperl-current/bioperl-
> live/Bio/Tools/Run/RemoteBlast.html#POD10 and I think -1 value means  
> an error while
> sending the request, but what kind of error? it could be some  
> configuration of my server?
>
> Thanks for your help,
> Alicia
>
>
>
> _______________________________________________
> Bioperl-l mailing list
> Bioperl-l at lists.open-bio.org
> http://lists.open-bio.org/mailman/listinfo/bioperl-l

Christopher Fields
Postdoctoral Researcher
Lab of Dr. Marie-Claude Hofmann
College of Veterinary Medicine
University of Illinois Urbana-Champaign






More information about the Bioperl-l mailing list